Tickless ECOPET

Artikelnummer: 123556
Pris
449,00 kr

Beskrivning

Passar alla storlekar av hundar.

Hur man använder: För att börja använda TICKLESS bada ditt husdjur med ett icke-kemiskt fästing- och loppschampo och ta bort eventuella kvarvarande parasiter. Placera enheten på halsbandet och ta bort fliken för att aktivera enheten. 4 röda blinkningar indikerar att enheten är på. Du kan när som helst verifiera dess fortsatta funktion genom att trycka på knappen och bekräfta att lysdioden blinkar som svar.

Effektiviteten beror på tillståndet hos djurets päls, såväl som antalet parasiter som finns i området. I områden som är tätt befolkade av fästingar garanteras inte 100 % skydd. Ej lämplig för att ta bort fästingar eller loppor från husdjur som redan har blivit smittade. Under genomsnittliga väderförhållanden fungerar enheten i minst 6 månader efter aktivering.

Tickless

Tickless är enkel att använda, fäst bara den lilla enheten på ditt husdjurs halsband (modellerna för hund/katt) eller på din kropp (modellerna för människa)så håller den parasiterna borta minst 6 månader efter aktivering, du kan istället njuta av naturen utan att behöva oroa dig.

På grund av den senaste fältstudien kan vi dra slutsatsen att enheten är 94 % effektiv mot fästingar utan att använda några farliga kemikalier!

TICKLESS®-teknologin genomgick rigorösa tester och visade sig vara effektiv genom en klinisk studie vid School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory vid University of Camerino, Italien.

Tickless bild.jpg

 

  • 94% effektivitet mot fästingar utan att använda några kemikalier
  • Fri från kemikalier och dofter
  • Orsakar ingen allergisk reaktion
  • Ger skydd i minst 6 månader

Hur det fungerar: Enheten avger ultraljudspulser som inte märks av människor och husdjur, men som stör fästingar och loppor och håller dem på så sätt borta från ditt husdjur.

Vid tekniskt fel erbjuder vi 6 månaders garanti för enheten.

Egenskaper

  • Tillverkad av miljövänligt, biologiskt nedbrytbart material
  • Behöver inte appliceras på djuret igen med jämna mellanrum
  • Säker att använda till valpar och dräktiga djur

Specifikation

Användning
Hund
Vattenskydd
IP31
Tillverkningsland
Ungern
EAN
5999566451416
Leverantörsnummer
ECOP01
Antal förpackningar i hel låda
12 st

Resurser

Filmer