Tickless ECOKID

Artikelnummer: 123557
Pris
449,00 kr

Beskrivning

Tickless ECOKID är en idealisk lösning mot fästingar, redan från barnets första dagar utomhus. För spädbarn, småbarn och barn mellan 0-10 år.

Fäst enheten säkert på barnets kläder (t.ex. bältesklämma, skosnören, filtar, barnvagn) och se till att barnet inte kan ta bort och svälja det. Lägg inte enheten i en ficka eller väska, eftersom det kommer att hindra de utsända ultraljudsvågorna!

Tickless

Tickless är enkel att använda, fäst bara den lilla enheten på ditt husdjurs halsband (modellerna för hund/katt) eller på din kropp (modellerna för människa)så håller den parasiterna borta minst 6 månader efter aktivering, du kan istället njuta av naturen utan att behöva oroa dig.

På grund av den senaste fältstudien kan vi dra slutsatsen att enheten är 94 % effektiv mot fästingar utan att använda några farliga kemikalier!

TICKLESS®-teknologin genomgick rigorösa tester och visade sig vara effektiv genom en klinisk studie vid School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory vid University of Camerino, Italien.

Tickless bild.jpg

 

  • 94% effektivitet mot fästingar utan att använda några kemikalier
  • Fri från kemikalier och dofter
  • Orsakar ingen allergisk reaktion
  • Ger skydd i minst 6 månader

Hur det fungerar: Enheten avger ultraljudspulser som inte märks av människor och husdjur, men som stör fästingar och loppor och håller dem på så sätt borta från ditt husdjur.

Vid tekniskt fel erbjuder vi 6 månaders garanti för enheten.

Egenskaper

  • Täcker 1,5 meter i omkrets
  • Säker att använda redan från barnets första dagar utomhus
  • Tillverkad av miljövänligt, biologiskt nedbrytbart material

Specifikation

Användning
Barn
Vattenskydd
IP31
Tillverkningsland
Ungern
EAN
5999566451409
Leverantörsnummer
ECOK01
Antal förpackningar i hel låda
12 st

Resurser

Filmer