Tickless ECO

Artikelnummer: 123558
Pris
499,00 kr

Beskrivning

TICKLESS® ECO är den idealiska lösningen för att hålla fästingar borta under utomhusaktiviteter, sport, vandring, trädgårdsarbete, jakt, promenader eller camping. Fäst den bara på dina kläder och enheten kommer att hålla fästingarna borta i minst 6 månader utan användning av skadliga kemikalier.

När enheten inte längre fungerar, öppna den och separera locket från delarna, släng sedan locket i komposten. Beläggningen är gjord av biologiskt nedbrytbara material, så den bryts ner inom några månader.

Användning: Ta bort fliken för att aktivera enheten. Tryck på knappen för att sätta på eller stänga av enheten: 4 korta gröna blinkningar indikerar påslagning, medan en enda lång röd blixt indikerar avstängning. När den är påslagen blinkar lampan en gång ungefär var 5:e minut. Efter 8 timmars kontinuerlig drift stängs enheten av automatiskt och bör slås på igen innan den används igen

Tickless

Tickless är enkel att använda, fäst bara den lilla enheten på ditt husdjurs halsband (modellerna för hund/katt) eller på din kropp (modellerna för människa)så håller den parasiterna borta minst 6 månader efter aktivering, du kan istället njuta av naturen utan att behöva oroa dig.

På grund av den senaste fältstudien kan vi dra slutsatsen att enheten är 94 % effektiv mot fästingar utan att använda några farliga kemikalier!

TICKLESS®-teknologin genomgick rigorösa tester och visade sig vara effektiv genom en klinisk studie vid School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory vid University of Camerino, Italien.

Tickless bild.jpg

 

  • 94% effektivitet mot fästingar utan att använda några kemikalier
  • Fri från kemikalier och dofter
  • Orsakar ingen allergisk reaktion
  • Ger skydd i minst 6 månader

Hur det fungerar: Enheten avger ultraljudspulser som inte märks av människor och husdjur, men som stör fästingar och loppor och håller dem på så sätt borta från ditt husdjur.

Vid tekniskt fel erbjuder vi 6 månaders garanti för enheten.

Egenskaper

  • 2 m räckvidd
  • Säker att använda för alla

Specifikation

Användning
Alla
Vattenskydd
IP31
Tillverkningsland
Ungern
EAN
5999566451423
Leverantörsnummer
ECOH01
Antal förpackningar i hel låda
12 st

Resurser

Filmer