Tickless Human Orange

Tickless Human Orange
Artikelnummer: 123561
Pris
459,00 kr

Beskrivning

TICKLESS Human är den idealiska lösningen för att hålla fästingar borta under utomhusaktiviteter som vandring, trädgårdsarbete, jakt, promenader eller camping. Fäst bara enheten på dina kläder, så håller den fästingar borta i minst 6 månader, så att hela familjen kan njuta av naturen utan oro.

Användning: Ta bort fliken för att aktivera enheten. Tryck på knappen för att sätta på eller stänga av enheten: 4 korta gröna blinkningar indikerar påslagning, medan en enda lång röd blixt indikerar avstängning. När den är påslagen blinkar lampan en gång ungefär var 5:e minut. Efter 8 timmars kontinuerlig drift stängs enheten av automatiskt och bör slås på igen innan den används igen.

Tickless

Tickless är enkel att använda, fäst bara den lilla enheten på ditt husdjurs halsband (modellerna för hund/katt) eller på din kropp (modellerna för människa)så håller den parasiterna borta minst 6 månader efter aktivering, du kan istället njuta av naturen utan att behöva oroa dig.

På grund av den senaste fältstudien kan vi dra slutsatsen att enheten är 94 % effektiv mot fästingar utan att använda några farliga kemikalier!

TICKLESS®-teknologin genomgick rigorösa tester och visade sig vara effektiv genom en klinisk studie vid School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory vid University of Camerino, Italien.

Tickless bild.jpg

 

  • 94% effektivitet mot fästingar utan att använda några kemikalier
  • Fri från kemikalier och dofter
  • Orsakar ingen allergisk reaktion
  • Ger skydd i minst 6 månader

Hur det fungerar: Enheten avger ultraljudspulser som inte märks av människor och husdjur, men som stör fästingar och loppor och håller dem på så sätt borta från ditt husdjur.

Vid tekniskt fel erbjuder vi 6 månaders garanti för enheten.

Egenskaper

  • 2 m räckvidd
  • Inga lukter och dofter
  • Säker att använda för alla

Specifikation

Färg
Orange
Användning
Människa
Vattenskydd
IP31
Batteritid
3000 h
Tillverkningsland
Ungern
EAN
5999566450037
Leverantörsnummer
PRO-102OR
Antal förpackningar i hel låda
240 st

Resurser

Filmer