Allmänt

Fondprodukter säljer varor till företag med giltigt organisationsnummer. För att handla hos oss måste du vara återförsäljare och saluföra våra varor. Vid ansökan hos oss görs alltid en kreditkoll, resultatet avgör betalvillkor. Garanti lämnas på samtliga produkter där garanti är tillämpligt och gäller endast förstahandsköpare. Kvitto krävs.

Beställning

Beställning görs via vår hemsida, email eller telefon. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mailadress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om flera beställningar har gjorts förbehåller vi oss rätten att slå ihop dom till samma leverans vid utskick. 

Priser och order

Fondprodukter reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Fondprodukter att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar samt ändra betalningsvillkor baserat på kreditupplysning. Alla utskickade artiklar ägs av Fondprodukter tills faktura är till fullo betald.

Frakt

Om inget annat är avtalat tillkommer frakt på order.
Orderbekräftelsen från hemsidan bekräftar "Frakt 0:-". På detta tillkommer frakt beroende på varuslag, fraktsätt mm.

Personuppgifter

I samband med att du blir kund hos oss, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. 

Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen, så som grafik, text, logotyper, bilder, video, digitala nedladdningar tillhör Fondprodukter eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar. 

Betalning

Som kund förbinder du dig att betala inom utsatt tid. Betalning efter förfallodatum kan leda till dröjsmålsavgifter och ränta. Förfallna fakturor kan även avgöra framtida betalningsvillkor.

Reklamationer 

Vid defekt vara, ber vi dig att kontakta vår serviceavdelning. Beskriv felet så utförligt som möjligt.